anak kurang menyusu

hi anak saya berumur 3 bulan n fully minum susu formula..tapi anak saya sekarang kurang menyusu(biasanya 2oz sekali minum) dan kerap menolak susu menggunakan lidah..ada idea kenapa n macam mana utk tangani masalah ni?

1 Balas

baby sis girl ke boy ? sblm ny menyusu ok tak ? atau baby baru je diajar susu formula ? kalau sblm ny bf maybe sbb dy rasa susu tu lain sbb tu dy tolak ataupun puting botol tu dy tak suka , ank sy umur 2 bln sekali menyusu 3-4oz dlm jarak 1.5-2.5 jam mcm tu

4y ago

blh tau mcm mna nak bersihkan kulat susu tu