kemaluan Buah bayi lelaki besar sebelah...ada tak IBU2 dekat sini penah mengalami masalah macam nie

anak saya berumur 2bulan...macam nak merawat nya?ada tak IBU2 penah mengalami nya... macam-macam dah buat...😭tetap sama bila dah tuam banyak kali... kena sejak 2minggu kelahiran..

kemaluan Buah bayi lelaki besar sebelah...ada tak IBU2 dekat sini penah mengalami masalah macam nie
16 Balas

refer doc je sis.takut kne air pasang.klu hal² mcm nie better jgn rujuk sgt pndpt mom² dlm nie.rujuk terus pd doctor

2y ago

maaf sis.. blh sy btl kan?bukan air pasang sis . angin pasang ....air pasang di laut.. 🤭hehe

mak saya tuam dengan dauh sireh. layur daun sireh atas api lilin, pastu tuam kemaluan anak lelaki.

kenapa tk gi hospital terus sis? knp tanya kat sini dulu?

buat wap guna mulut letak kt tgm then lapik kt bb

org ckp angin pasang. nt tuam

bawak p klinik segera