Kemaluan bengkak

Salam saya first time dapat anak lelaki jadi taktau benda ni normal ke tak. Maaf kalau gambar tak sopan. Normal ke bahagian yg saya bulatkan tu macam bengkak? Telurnya pun besar sebelah tapi saya baca yang tu angin boleh surut dengan tuam. Concern saya yang bulatan merah tu normal ke macam tu? Apa saya kena buat ya?

Kemaluan bengkak
2 Balas

salam sis.. klu sis tgk mcm tu buat sis risau dan bimbang. better skrg cpt2 g klinik jmp doctor. x kesah nk g klinik kesihatan atau klini swasta. sya tgk pon sya risau mcm tu klu terjadi dkt ank lelaki sya. baik sis pergi segera. jgn tnya sini. kadang reply mereka lmbt. xkn sis nk tggu. tgk keadaan ank sis pon sya dh risau.

saya berpendapat bawa jumpa doktor sis untuk diagnosis yg lebih tepat. doktor ada cakap tuam tak membantu jadi kena cek juga