Siapa ada anak down syndrome? Boleh nampak beza dkt muka baby masa umur berapa bulan?

Anak saya belum di diagnose apa2 cuma masa lahir doc kata ada slight skit dkt mata anak saya. Saya tgok mcm normal je. Risau nya Ya Allah.. Bila ye bole kesan anak down syndrome ni ? Waktu brapa bulan nampak jelas ciri² nya?

1 Balas

nie bdasarkn bacaan sye, slalu nye sblum baby klua hospital Dr da bley detect.. Dr akn request further checkup.. normally dlm baby umur smggu Dr akan confirmkn..