batuk lama

anak saya batuk lebih dari seminggu yg sulung lebih dari 2minggu n batuk kering ble tye doctor n die kata batuk biasa yg si kecil 9bulan lbh dr seminggu jwpn sama je..ada solution lain x?? #pleasehelp

3 Balas

Better sis pergi doktor pakar kanak2 swasta mgkin boleh membantu sbb anak sy pn pernah mengalami jugak sampai berbulan2 tak sembuh jugak , byk kali pergi klinik doktor cakap batuk biasa .Last saya ikhtiar pergi doktor pakar swasta alhamdulillah dh ok.. Sbb klinik biasa doktor mmg tak tahu sngt

Hi mommy. Kadang kalau bawa pergi klinik biasa memang doc tak tahu sangat. Kalau dah lama sangat baik bawa jumpa doc pakar kanak² . Ada je doc pakar kat klinik swasta kena search area tempat tinggal mommy ada tak. Tengok anak tak elok² pun risau kan.

better jumpa doktor pakar kanak2 swasta