Batuk berkahak

Anak saya batuk berkahak dengan selsema sikit , boleh suggestkan cream yang okay dan berkesan untuk bayi 4bulan

1 Balas

aow wallet bgus. msa ank sy 3bulan selesema, demam pkai aow wallet ni alhamdulillah ok. sy migraine spray sikit ats tapak tgn then hidu, alhamdulillah migraine beransur pulih juga. minyak ni mcm ada bau mint sikit, tu yg best. x pnas so no worries nak apply kt baby🤗

1y ago

btw aow ni kakak ipar sy suggest. sbb kat Kk kg dia, nurse recommend aow ni klu ank selesema/batuk😊