Meniarap 4 bulan

Anak saya baru masuk 4 bulan, tapi mak mertua saya cakap saya kerap dukong bila bayi saya menangis kerana itu anak saya belum boleh meniarap sendiri. Betul ke? 🥺 Tapi mak saya dan misi kata memang belum masanya. Cuma mak mertua saya cakap anak dia (suami saya) 3 bulan da meniarap . Hmmm#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

6 Balas

Kerap juga tummy, tapi 4 bulan lebih still x pandai pusing. Ada kah tak sbb sy tummy atas tilam kekabu? (flat and nipis je)