Ukur lilit kepala kecil

Anak saya baru berumur 5 bulan dan ukur lilit kepalanya adalah 39cm.

3 Balas

Hi ibu. Maaf bru nmpk psoalan ibu Mungkin ibu boleh refer dgn nurse yg incharge anak ibu. Mereka lebih arif tntg ni. Tapi Kebiasaanya klu nurse x info apa2 slps mereka ukur kpla baby, mksdy normal tu. Sbb klu ada tnda2 yg abnormal mesti nurse inform dekat ibu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Anak saya pon sama. Naik sangat sikit dan bawah graf. Actually nurse pon tak peka kalau syg tak selalu tanya. Dah refer ke hospital. Alhamdulilah normal. Cuma masih kecil

2y ago

Dah scan otak nampak normal tapi masih kecil. Doktor pakar suruh monitor perkembangan anak kalau lambat kene alert bawa jumpa pakar lagi

hai sis,nak tanya anak sis laki ke pompuan ye?anak sy pun pakar kate kepala kecil