kurang faham keinginan bayi

anak saya baru 2 bulan lebih, tapi sekarang ni dia kurang minum susu spt selalu, dr 4oz ke 3 oz, lepastu xnak. lepastu susah nak tidur, kalau berbuai dia tidur waktu kita ada, tapi bila kita pergi tempat lain, dia bangun. adakah itu perangaiinya yg sentiasa berubah2?

4 Balas

Samalah anak saya pun. Kurang minum susu. Saya plan nak tukar susu lain. Ada yg kata dia jemu dgn susu tu. Kalau bab tidur ni, baby setiap minggu ada fasa2 dia. Ada masa dia mmg tahan mata taknak tidur. Ada masa dia nak tidurr je.

mmg lah sis. baby nak membesar, setiap hari akan berubah2 perangai. so layan jela. jgn mengeluh, sbb kejap je layan kan perangai die tu. nnti die dh besar, awk yg rindu.

Anak saya pun sama dia sekarang nak masuk 3bulan memang susah sgt kalau nak bagi susu jerr dia mengamuk, saya pulak yg risau

sama lah macam anak saya kurang minum susu . kalau nak tidur kena kita ada dgn dia terus .