Assalamualaikum mommy2

Anak saya 8bulan normal ke setiap malam je dy nangis..sejak 2 3 hari ni . Meragam terok gilaaa minum susu tak kena semua tak kena.. tapi siang dy ok je . Bila mai malam time dy nak tidur pukul 10 dy jdi. And paling skrg dy trjaga tdi pukul2pgi sampai now dh pkul 4.40 tak mau tidur takmaw minum susu. Nak nangis je.

1 Balas

Tak normal tu sis. Cuba ikhtiar sesuatu. Pasang ayat alquran. Cuba cari punca knapa dia nangis