Tidur tak lena

Anak saya 8 bulan, kalau tgh tidur mesti kadang dia merengek2 taktahu lah tak lena atau apa, bagi puting senyap. Lepastu dh tidur balik benda sama berulang. Kenapa ya? Mcm tk lena sbb sebelom ni dia tidur ok je skrng dia dh pandai terlentang sana sini. Kerap tidur meniarap je lepastu merengek

2 Balas

maybe dia tengah fasa yang mental leap tu,,?? sebab anak saya pulak nowadays kerap cranky and clingy and tidur malam akan terjaga pkl 2 3 pagi kadang2 ok tidur nya hanya bangun susu tu pun ada time gelisah2 jugak

Sama anak saya. Umur pun sama. Garu2 muka time tidur lepas tu terjaga