Terjaga malam

Mommies ade yg tk yg selalu berjaga tengah malam lepastu susah nak tidur balik. Dah lah lepastu muntah pulak tengah malam tu 😫 ade tips tidur lena tk mommies. Mengantuk je bila dh siang sbb tk cukup tidur #11weeks

2 Balas

Sama, selalu tak cukup tidur, siang kena g keja pula, malam dpt tidur pun berapa jam je 😟, klau sis tak bekerja boleh tidur siang

1y ago

Sabar je la sis moga2 alahan sis cepat hilang, nak masuk trimester 2 alahan InshaAllah dh takde

Sma dgn sy. X lena nk tido. Semput, mual loya x selesa. Slalu suruh husb sapu minyak angin. Lega sekejap lepastu rsa balik 😣

1y ago

10 week rabu ni bru nk buka buku hehe😅