Susu formula

Anak saya 3 bulan nak masuk 4. Mula mula dia minum susu formula s26 tapi bila pergi kk timbang tak naik. S26 berak okay tp baby taknak minum sangat. Lepastu tukar similac beria dia minum tapi berak dia tak okay. Kadang berak dia warna hitam kehijauan. Normal ke berak warna tu? Apa patut buat? Nak kekal similac atau s26. Comment yang murni murni sahaja ye. Tq

1 Balas

bby sya skrg dah masuk 4 bulan lebih.full bf dia berak 10 hari sekali je doktor cakp normal asalkan perut dia tak meragam.masuk 2 bulan lebih sy campur susu formula first try dupro dutch baby dia tak nak.sya try S26 sekali je dia minum lepas tu dia tak nak.last2 sya try NAN smp skrg dia minum dia dah berak hari2 sejak campur susu formula.kadang perut bby tak semua sama nak kena try and error ya sis