baby 3 bulan batuk dan selesma

anak saya 3 bulan batuk dan selesma apa patto saya buat ya??

2 Balas

dh bwk g jumpa doc? kalau mcm selsema tu blh guna sterimar nasal spray dan nasal aspirator utk sedut hingus baby .mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2w ago

mudah2an .aamiin tp dia ambil ms juga tw . biasa batuk ni trjd punca dr selsema..bila selsema dpt di rawat..jd batuk akn brkurangan. in shaa Allah