Batuk berdarah 3 titik ketika hamil

Assalamualaikum dan selamat pagi. Skg usia kandungan saya 28 week 2 hari . Tadi pagi saya batuk berdarah batuk pertama keluar 3 titik kecil.. batuk kedua x da darah.. batuk ketiga terlalu kuat.. ada la sikit. Keluar .. lepas tu tiada.. ada ka menganggu kandungan saya.. ?? Sebelum ni saya batuk dan selesma tapi selesma suda off .. tinggal batuk lagi.. apa yg patut saya buat . ?? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Pegi hospital atau klinik sis.. Panas dlam tuu.. Minumair masak byk2 n jus buah buahan