Batuk kahak darah

Anak saya 2 bulan batuk kahak dah 3 minggu. Dah pergi klinik swasta n kerajaan and doc kata luka .. ni kali ke 2 berdarah.. ada tak anak ibu ibu kena macam ni?

Batuk kahak darah
2 Balas

bawa ke hospital ...bahaya ni sis ...dah lebih 3 minggu kn ...batuk berdarah pulak tuh

1y ago

Ye dh 3 minggu .. kemarin Sy ke kk ibu an anak.. doc siap xray smua .. tapi dia kata takde pape pada paru paru n jantung dy.. dy bg ubat cair kahak.. 2 hari lps tu msih ada batuk mcm ni..