Anak tak berak

Anak saya 2 bulan 7 hari da 4 hari tak berak lagi , fully bf .. perut okay .. kentut pun ada .. baby pun tk meragam .. tapi risau .. okay ke hm#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

6 Balas

normal awk. ank sy dlm hari,paling lama pon 7 hari tak berak. tp kentut mmg kaw² bau dia 😂 janji pampers berat dgn air kencing. baby tak dehydrated. berat badan naik cantik,tu makna dia dpt susu mwncukupi. so normal & don't worry ye

1y ago

ha ah ye awak , kentut dia mucukkkk hahahhaha okay la tq sis sbb bantu beri saya pengetahuan baru