Masalah minum susu

Anak saya 1 tahun 9 hari.. Dulu baby dia minum susu dutch lady 0-12..lps 1 tahun dia pun minum susu DL 123..tapi dia berak kdg kala tahi nya hancur, cirit kehijauan,kdg kala kekuningan.. Selalu gi klinik, berat badan tiada masalah...tiada masalah kh pembuangan najis bayi saya mcm tu?

1 Balas

baby 1 tahun dah makan macam2. mungkin ada makanan yg tak sesuai untuk anak..kalau masalah susu cuba tukar susu lain dulu dan pantau dulu