Bengkak kaki

Anak pertama kedua tiada pengalaman bengkak kaki ..ini anak ke tiga 32minggu bengkak kaki .. 32minggu rasa sarat dah 😆

1 Balas

Sy nk masuk 35w bengkak jari kaki.. rasa mcm besar sblah kanan je. Tp check kk nurse kata x bengkak. Da biasa kurus keding kot, kte rasa da nampak besar tapi org lain tengok masih biasa je lg . Tp suke la jgk sbb dpt merasa hehe. Perut pn bru start nampak jgk.. first time mom

4mo ago

first mamy dulu sy pun MCM nie bole guna sluar jeans lg tapi masa tu mmng Masi kurus lagi .. klu skg ..jln dekat rumah pun MCM penguin suda 😆