Ank Saya baru 2 mth tapi suka sngat tengok ke kanan Susah nk tengok kiri Ada mommy pengalaman mcm ni

Anak pandang sebelah kanan sahaja

2 Balas

Macam sama lah. Baby saya 2 bulan lebih macam lebih kepada anggota badan kiri. Tangan kiri lebih aktif dari tangan kanan. Risau jugak. Kenapa eh 😅

1y ago

Hi mommy. Anak saya dah 7 bulan 7 hari. Alhamdulillah dua2 anggota badan dah balance. Mommy jangan risau sangat ya. Nanti baby okay je tu. Haa rajin2 je kalihkan dia.

Sis anak sis kalau baring akan ke kanan jugak ke?

1y ago

Tak sis kalau baring dia akan tido telentang