Help me.. anak allergik beras,oat,cheese and peanut.. ade idea utk tmbah berat anak tak..

Anak kurus.. now genap 10 months da masih xley mkan nasi.. kalau mkan nasi dye akan merah macam kt gmbar bawah ni.. xsanggup tgk dye gatal garu mcm tu..#mommybuntu #bantusharing #firstbaby #ingintahu #1stimemom #seriusnanya

Help me.. anak allergik beras,oat,cheese and peanut.. ade idea utk tmbah berat anak tak..
16 Balas

sis..bg minum susu arrayyan..in shaa allah...bby boleh tambah berat..

Kesian baby. Refer doktor puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

boleh cari group dkat fb pasal menu mkanan baby Happy baby food Malaysia

hai sis. try guna sudocream. ade jual di farmasi. sapu nipis je

cuba try creamyoubaby sis...

Minum susu die ok x?

3y ago

dye full bf.. da try kasi cmpur susu formula dia susah nk telan.. dye xmau