Skg tgh pregy ank ke6,suami xprnh abil kisah sya&bby.Die doakn sya mati msa bsalin, due bln 7 ni

2 Balas

Kuatkan diri dan semangat ya demi anak² . Allah uji sebab Allah sayang 🥰 banyakkan berdoa supaya suami lembut hati dan terbuka hati untuk terima kita semula sebagai isteri yang pernah dia sayang . sebab Allah yang pegang hati² manusia. hati manusia senang berubah. teruskan jadi ibu terbaik untuk anak² ya 🤗 Dulu, saya ada save no ni sebab saya ada stress & depressed yang teruk . 03-7956 8145 ( Befrienders helpline ) try call ya 🤗 free je kalau tak silap . Befrienders ialah organisasi non-profit yang menyediakan sokongan emosi 24 jam sehari kepada mereka yang kesepian, dalam kesusahan, putus asa atau mempunyai pemikiran untuk membunuh diri 🤗

Allahu kuat ye mommy. Sian kat anak2 dalam perut lagi haih kejam betullah jantan mcm tu 😭 tau buat anak je. Kesian kat bini