27weeks ,first mom curious🫠

Anak first, brpe minggu ya dapat tengok baby gerak and timbul kat perut?

3 Balas

gerak tu seawal 18-20w dah boleh rasa slow2 mcm berdenyut2 gitu. tp kalau nampak timbul tu kena tgk jenis perut. mcm sy 26w baru nampak dia mengeras timbul mcmtu haha terkejut awal2

1y ago

sy pun😂 tu yg lambat sikit. tp tak lama lg tuu hehe sabar yeee

baby sy gerak since 18 weeks lagi tapi x sekerap and setimbul mcm 28 weeks🤣 ganas weh depa tendang masuk 7 bulan ni

Sy 29 week baru start nmpk kaki ke lutut dia tgh pusing2 timbul kt perut😅

1y ago

Yeke sis.. jd sy xperlu risau la kan😝