Soalan baby

Anak duduk dlm walker.. Lepastu dia akan susah payah nak ambik barang yg ada atas lantai dari dlm walker.. Dia capai tangan ke lantai.. Lepas dia dpt barang yg dia nak tu, dia akan campak/buang barang tu.. Pastu dia susah payah lagi nak ambik barang sama yg dia dah buang kat lantai tu.. Normal tak keadaan mcm ni utk umur nak masuk setahun?

2 Balas

normal sis. ank sye dlu pon mcm tu. dye nk main. dye nk kite jadi tukang kutip,pastu dye cmpak balik . 😅 dye rase sronok mcm tu.