Anak demam? Jom ketahui tanda demam anak anda bahaya.

Anak demam janganlah di ambil sebagai perkara ringan ya parents. Ada yang hanya bermula dengan demam dan kemudian menjadi tanda sebagai penyakit yang lebih serius (minta dijauhkan). Bila anak anda demam, pastikan anda menyemak beberapa tanda di bawah. Jika ada terjadi, sila ke hospital dengan kadar yang segera. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Anak demam? Jom ketahui tanda demam anak anda bahaya.
2 Balas

Saya pernah alaminya. Risau sangat masa tu. Terima kasih admin for the good info #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Alhamdulillah, Anas dah sembuh Mama Raudhah 💕🥰

Thnks admin. Kalau ada slh satu simptom pun saya bawa terus ke klinik #TAPactiveusers #TAPsupermoms