Anak tak nak makan

Anak dah nak masuk setahun. Masih lagi makan bubur lembik selembik nya. Itu pun masih lagi gag. Bila bagi food finger diluak nya. Sampai tak ada idea nak bagi makan apa. Tapi menyusu kuat. Hmm stress sangat

6 Balas

Cuba messy play, mungkin ada masalah sensory sebab tu dia taknak tukar tekstur. Dia kuat menyusu sebab dia nak cepat kenyang, makan kena banyak effort, puan follow dr amalina mohd daud dekat ig untuk tips pasal pemakanan anak