Tali pusat

Anak dah empat. Tapi bila bab tali pusat. Masih sama. Risau. Bila tali pusat nak tanggal? Hari ni dah hari ke-9. Tali pusat baby belum tanggal. Kalau tali pusat tak tanggal ni. Macam mak tak pandai jaga pulak. Haih. Ada orang kata tuang je spirit tu nak bagi cepat. Atau mommy² ade cara lain?

27 Balas

anak sy terkena infection dkt tali pusat dia dari dia msuk nicu, kembang, bernanah, lepas je keluar baby, misi mcm pndang serong dkt sy mcm x pndai jaga pdahal dia terkena infection dri hospital lagi. tiap kli tukar pempers mesti sy cuci nanah dia dn ikut cra misi ajar walaupun kdg2 dia nangis2 sbb sejuk/ngilu 😭 now dh 20 day. doakan baby sy xde apa2 dan tali pusat dia cpt tggal 😭😭