Tali Pusat Bayi

Normal ke hari ke5 tali pusat bayi dah tanggal? Mcm cepat sangat

3 Balas

anak sy first and 2nd, 5 hari dah tanggal tali pusat. dah tanggal lagi senang nak mandikan semua. cuma kena tgk juga pusat dia tu. selalu sy sapu je ubat yg hospital bagi lap². tgk dah elok takde nanah apa semua baru stop

normal awak, sy hri ke 4 dh tnggl tpi kna tgok n bersihkn hari2 pusat dia utk pastikn tk da jngkitn kuman smpai betul2 bersih

normal