Boleh ke?

Anak buah besar dan berat umur 7bulan.. Angkat anak buah tapi sakit perut.. Mengandung 5weeks boleh dukung anak buah ke tak? #pleasehelp #ingintahu

12 Balas

pendapat saya, mmg angkat berat ada possibility juga jadi keguguran. meskipun ada yg kata asbab janin xjd. yep usually janin x menjd la asbabnya. tapi possibility tu ada so mmg kne elakkan juga. x salah berhati2. berckp pasal dukung anak sendiri, saya masa awal preggy bulan lps, anak 1st sy suruh husband yg dukung. Ada pernah je sy dukung anak sbb terpaksa tapi skjp2 jelah mcm nk alih dia tidur dlm bilik ke... anak saya lagi besar. Dia dh 2thn. Alhamdulillah boleh jln so no issue. Cuma adakalanya dukung sbb nk jln cepat2 malas ikut pace dia gitu jela so sy suruh suami dukung