tukar susu

anak batu tukar susu hari ni malam ni berak najis keras perlu tukar susu lg ke ?

6 Balas

Kalau baru tukar susu monitor dulu sehari dua sebab baru tuka harini so tak boleh nak expect susu tu tak sesuai or whatsoever . Kalau lebih 3 hari still sama baru lah bole assume susu tu tak sesuai . Atau awak boleh lebihkan air dalam botol untuk elak dia berak keras

2y ago

mcm mna nk lbh kn air wak . sbb ank mmng xnk mnum air msak strt dr susu btl

jgn trus tukar susu.tgok dulu dlm 2 3 hri kalau sama lg bru tukar susu. lebihkan air sikit masa bancuh susu..kalau anak mnum 60ml lebihkn smpai 70 ke 80ml. kalau asik kerap tukar susu tnpa pantau 2 3 hri nanti anak tknk susu lansung sbb dia da confius

Lebihkan air 1oz dr susu tu…

refer to doctor

tgok dlu dlm 3 hari

2y ago

ank buasir sbb asik sembelit . x jmpa susu lg

Susu tak sesuai

2y ago

Kurang minum air