najis normal atau tidak

hi, saya baru tukar susu formula bebelac utk anak saya, umur 45 hari.lepas tukar susu, die tak berak 1 hari, harini najis keluar mcm ni normal ke ye?sy perlu teruskan susu dan pantau atau terus tukar susu lain ye? ade suggestion susu ssuai? terima kasih

najis normal atau tidak
2 Balas

Sama mcm baby saya. Tp saya x tukar susu.. dri lahir pakai karihome ttibe dah umur sebulan lbh taik jdi gini. Saya igt smbelit saya buat senaman sembelit. Tp baby x nangis pun waktu berak pelik ni 😅.. lps kjadian dia berak normal balik setiap hari pulak berak. Sblm ni berak selang 2 hari.

normal sbb baru tukar susu. pantau utk seminggu ndlu

6mo ago

alright terima kasihhh☺️