Pregnant lagi

Anak baru nak masuk 9bulan (czer) tapi bru cek naik dauble line.. Streessssss 😭

Pregnant lagi
4 Balas

Saya ank Sulung emergency czer december 2022. Skrg 8bulan dh dia. Skrg jgk tgh pregnant 17w. Tapi makan perancang. Lekat jgk. 😂. Ontime je makan nye.. takut tapi tu lah nikmati sajaaaaa😭

10mo ago

Kat saya ni nurse sporting je semua. Dia pun cakap kalau dah mmg nak lekat mmg takleh buat apa. Teruskan selagi tak memudaratkannnn. Checkup pun ok je sebulan sekali mcm biase jeee

Awk rancang sendiri ye, gitula risiko. Takpala dh rezeki awk. Kn pg jumpa dr cpt tu

10mo ago

rancang sndri.. ank first 5tahun baru dpat.. yg ni awal plakk 😅

rezeki tu sis.. insyaaAllah sis mampu.. ape2 pun dpt kn nasihat Dr ye..

10mo ago

Alhamdulillah.. tq sis.. inn shaa Allah sy mampu..

ada ambik perancang tak? atau awak rancang sendiri?

10mo ago

inn shaaa allah, sy doakan journey pregnancy awak kali ni dipermudahkan🥰🫰