anak tak lalu makan

Anak 1tahun 18hari..baru ni dia demam dah lega,muntah sekali ja,cirit smpai harini ..dah bawk p hospital dah..lepas tu dia tak lalu mkan nasi..menyusu ,makan biskut nak..nasi mmg dia tolak ..dia belum boleh berjalan.. berat badan dia mmg ringan.. ni sbb dia bagi ringankan badan untuk berjalan ka?

1 Balas

Mungkin jugak tp pastikan dia ckp minum air...myb mlt dia xok lg tu xnk mkn bg je mknn sejuk2 cm aiskrim vanila..

5y ago

okey..saya cuba..terima kasih