Nak sedih ke nak happy xtahu nak cakap.

Anak 1st 2tahun 11bln, 2nd 11bulan, sy dah pregnant 4week. Mcmmnank ckp gan mak sy ni. Takut kena marah.

2 Balas

Mak sis mungkin marah skejap je tu... Kena tadah telinga sikit laa tahan mak sis marah.Lgpun anak tu rezeki, nak bt mcm mana kita cuma merancang tp tuhan yg tetapkan.Stay positive n happy ye sis

Sis amalkan kaedah merancang tak? Btw knp mak sis nk marah pulak?

3y ago

Tula. Mmg makan pil. Before this depo tp x sesuai sebab ada darah tinggi. Hormon xstabil cepat marah. Darah selalu naik tinggi. Lpstu Mkn pil je. Tula sy dah suami habis baik dah usaha supaya tidak. Tapi Allah lebih mengetahui.