10 week

Already 10week 3day. But tak rasa ada baby pun inside my tummy.. Anyone same like me or this is normal? 1st baby.. ?

10 week
101 Balas

Sy baru 12w. Mmg x rasa apa2 langsung lg. Memang paranoid sbb kita x rasa lagi bby dalam perut. Jd terfikir dia sihat ke tak, okay ke tak. Aktif ke tak. So solution sy, kalau tak sedap hati sgt. Gi je klinik swasta ckp nk scan 2D. Dah tengok bby gerak2 golek2 dalam rahim kita. Baru puas hati.