hamil tapi haid

hai, saya sedang hamil 5 minggu 5 hari hari ini...tapi dalam masa yang sama saya haid..saya nak bertanya...kondisi saya haid tidak membahayakan baby kah

5 Balas

sya 5w hngga 15w kluar drh...spnjng tu sya kluar spotting brownish stiap hari....minggu ke 8 kluar darah fresh blood y penuh satu pad dn sakit perut sngt...start 9w-15w mmg kluar drah dn spoting brownish tiap hari dlm kuantiti panty liner...dktor ckp mngkin drh kotor bulan2 lalu..😰 sbb sya scan d hosp hmpir tiap minggu,kndungn alhmdulillah dlm kdaan baik...

3y ago

mksudnya kita hamil dan kluar darah mcm ni normal la...tidak bahya sgt ya?

saya sudah jumpa...mereka cakap selagi x keluar banyak darah itu tak pa...cuma mereka pesan jangan terlalu berharap sebab baby masih kecil lagi...

3y ago

maksud puan tak byk mcm mne tu? sy pon 5 minggu 3 hari.. pagi ni cek darah keluar separuh panty liner.. risaunya saya... 5 tahun tunggu zuriat .. kelmarin bru scan.. dktor kata tak nmpak apa².. katanya awal lagi...

wajib jumpa docter ada masalah ni

rujuk doc sis

jumpa doktor