Hi U alls boleh share tanda2 nak bersalin dari pengalaman u all #firstbaby

11 Balas

2 3 hr b4 brsalin kuar lendir darah tp xdk contraction..so bt rilex lg ronda p.malam dlu....sb mak sy kt klu g hospital awl tp xbranak nnt kn tahan kt wad sb tanda dh ada...malam b4 bersalin strt kul 11 ada contraction tp xkerap..start kul 5 pg cntraction makin kerap lpas subuh solat mandi makan tros shot g hospital..kul 8pg dftar masuk labour room kul 12.24pm lahir lah seketul Hayfa..😚