misscarriage 11weeks

Allahuakbar. Skrg drh da kua byk. Ni btul2 akan keguguran sbb drh x benti keluar byk. Doakan sy kuat hadapi dugaan ini. Ni kali yg ke 2 merasa keguguran. Dulu thun 2014. Doakan sy merasa menjadi ibu bile tibe mase nye nanti ??

23 Balas

Allah. Salam takziah sis. Semoga kuat ❤️

Allahuakbar.. Moga kuat.. Allah sayang ❤.. Ada hikmah dan ada gantian yg lebih baik nanti.. InsyaAllah.. Aaminn aaminn.. 😔

Sabar sis.. Sy pn kguguran 4/9/19 on 11 weeks. Semoga ada rezeki lagi lpas ini sis.. Amen...

5y ago

Sy smpai skrg belom lg..