Ini Mengidam ke??

Allahu~ Sist skrg hari2 nak makan roti canai telur, skrgni pun tebangun jam0126 pg tetiba lapar rasa nak makan roti canai telur.. 2minggu ni asik makan roti canai telur jaa.. nasi nya xselera makan pulak? Ini kira ngidam ke? Sbb betul2 laparni, mana lahh nak cari kedai makan tghmlm jual roti canai telur?? bila kejutkan laki bgtau sist lapar, bole plak dia ckp "tidur lah, esok sambung lapar ye"? Allahu laki sist rasa nak ketuk jaa..

7 Balas

Lapar bg saya.. Klo mgidam tu tringin smpai boleh feel mknn tu.. (xpdai explain) 😅