UJIAN BUAT MAMA

Allahu, minggu ni mama memang penat sikit. Lps kakak fatma, baby b0y deman.. Dah 0k baby b0y, kakak fatma pula sakit telingga. YA ALLAH, permudahkanlah setiap langkahku, berikan aku lebih kesabaran dan ketabahan serta kesihatan yang baik demi anak2ku.

1 Balas

Aamiin...mudah2an sis diberikan kekuatan dlm menguruskan anak2...sy doakan anak2 sis cpt sembuh...

5y ago

Terima kasih sis.. Berasa penat berlipat ganda bila ank2 x sihat ni..