Review daily bp harini - Alhamdulillah Result Baik² - doakan saya mummys 🫂

Alkisah, dpt order utk daily bp..dan harini appt doc utk review..Result baik² saja, Alhamdulillah..Doakan saya baik² saja dan stay calm smpai due..terasa dizalimi oleh ipar duai, krna mereka letakkan mil kt rmh saya smntara keadaan saya sdg sarat..mil umur 80++..dan xmau mkn mknan yg saya / husband order kt kdai..nk saya masakkan..saya bertahan dr sblm ramadhan, dan pernah warded sbb keletihan..kandungan skrg 31w..smlm dh nangis² smbil masak..ipar duai dtg tp hanya skdar bersembang kencang dkt ruang tamu..mereka mmg jarang dtg, tp bila dtg pn gitu gayanya..menambahkan lg duka di hati..mummys, doakan saya kekal sihat, kekal tenang demi kesihatan saya dan bby..xsabar tgu due date, nk balik rmh mak...Tq..🫂

2 Balas

Kesiannye.. berat ujian sis.. sy doakan urusan sis dipermudhkan.. sis n anak sentiase sihat, dpt anak soleh solehah dan dipermudahkan sis bersalin.. jgn stress2 ye… hmm..sis anggap je ape yg sis bt tlg mak mertua tu semoge diberi kebaikan untuk diri sis.. ipar2 tu sis bt dek je dlu smentare tgh pregnant ni..

Alhamdulillah moga diberi kesihatan yg baik. Aamiin