02/07/19 Baby girl

Alhdulillah dgn kuasa Allah mama Dpt lahirkn puteri Secomel Awk sayang ? . dgn sakit yg luar biasa bila trlahirnya awk hilang sakit smua bila tngok awk , nama diberi Nur Arisya , 2.06kg jee baby girl , 02/07/19 . at 11.18am . di HSI ?

02/07/19 Baby girl
176 Balas

Tahniah... Selamat berpantang. Comelnya dy seindah nme yg diberi😍😍😍

Tahniah..cantek ank awk..itula pengorbanan seorang ibu..selamat berpantang

Congratulations. Baby so cute 😍 cant wait for mine ❤️❤️❤️

Sma nama ank awak ngn ank sya ank sya nma nur aisyah humairah

Tahniah sis, comel sgt bby.. N slmt bpntg.. Doakn sye plk due bln9🤭

Wah, alhamdulillah.. Dengan izin Allah.. Tahniah puan.. 😍😍😍

Alhamdulillah. Selamat berpantang ibu. 🙂 ke dh hbis pntang dh nie. Hehe

5y ago

Sekejap jer ha...baby pn dh besar dh...hehe

Tahniah...n selamat berpantang... Wahh..comelnyaa baby...😍😍

Tahniah😍.. tp betul ke hilang segala sakit bila tgk si comel?

Alhamdulillah.. Congrates sis. Selamat berpantang!! 😍😍😍