ALHAMDULILLAH 🥰🤲🏻

Alhamdullilah 🥺 Selepas hujan pasti ada pelangi 🥰 Terima Kasih Ya Allah diberikan lagi kesempatan mengandung lepas gugur bulan Oct haritu ☺️ Tak sangka secepat ni 🥺 Doakan kandungan sy kuat hingga bersalin 🥺🤲🏻 Kandungan yang ke 3, anak yang pertama ☺️ Baby 2024 coming soon ☺️

ALHAMDULILLAH 🥰🤲🏻
8 Balas

Alhamdulillah tahniah sis ,, saya pun sama kandungan ke 3 anak yg pertama🥰 Baby 2024 .. Semoga kita & juga baby d beri kekuatan smpi melahirkn dan membesar dengan sihat dan kuat ..😍Aminn!!!

9mo ago

Aamin aamin 🤲🏻 Semoga dipermudahkan urusan kita 🥰

kembali ke group ni setelah anak sulung berumur 4 tahun 4 bulan. doakan yang baik² untuk saya ibu² semua. takut ni. gap jauh.

Kita sama la.. bru lpas gugur jugak bln oct aritu.. semoga dpermudahkn urusan kita.. aminn

kt sama sis..🫂 semoga kandungan ke3 kt ni slmt mbesar sihat walafiat smpai bersalin🤲🏻

alhamdulillah, sama kes mcm saya. Semoga kandungan sihat dan kuat

alhamdulillah....jaga diri baik²...banyakkan rest

Alhamdulillah

9mo ago

Alhamdulillah 🥰🤲🏻

Alhamdulillah.tahniah puan

9mo ago

Terima Kasih 🥰🫰🏻