..

Alhamdullilah.. Second baby... Ank first dah 3tahunn...menunggu selepas bhnti perancang... Alhamdullilahhh bulan ni kabar gmbira buat kamiii...

..
13 Balas

alhamdulillah mudahan kali ni smue ok..bulan 6.2020 sy keguguran anak kembar sy..16/9/2020 saje2 cek naik 2 line..doa kn sy yer mummy2..moga kandungan kali ni sehat smpai masa melahirkn..insyaAllah.. 1 baby girl 3y (ameena arissa) twin : muhammad aali azzan & muhammad aali addin doa kn sy 🥺🥺

Tahniah... alhamdulillah..sAma mcm Saya..lepas 6 tahun mkn pil perancang utk 1 st time n stop Bulan puasa lps sbb hbs n musim pkp...anak ke5.. expecting boy..dh Ada 3 girls n 1 boy..4 ank sebelum ni xpnh amik perancang...juz full n exclusive BF

alhamdulillah..tahniah sis...sama mcm sy...lpas 6thun baru lekat baby no3..now dh nk masuk 8w..expecting girl..sbb no1 dgn no2 dh boboy..

Alhamdulillah tahniah sis 🥰

ada tips untuk dapat second baby tak?

Alhamdulilah tahniah sis🥰❤️

Alhamdulillah tahniah sis ♥️

Alhamdulillah.. tahniah sis

Alhamdulillah tahniah☺️

tahniah jgk pada sis🥰