Alhamdullilah

Alhamdullilah genap 37 minggu 2 hari lahir baby boy seberat 2.74kg .. di paksa bersalin atas alasan baby kecik and suspect baby iugr .. baby normal je berat.. lega sudah tanda tanya 😂 semoga baik2 juga utk ibu2 yang lain ❤️

3 Balas

wahhh syukur dah selamat bersalin 🥺 doakan sya spya bby cpat kluar ye .. skrg dh 37w4d blum launching lgi

Tahniah puan… hehe sama, suspect iugr sbb last scan 2.1kg tapi lahir 2.62kg.

Bersalin ceaser ke normal sis? Sy bru tdi doctor suspectq iugr. Hmm 😭

1y ago

saya normal je sis.. tapi 5 jam la nk boleh ke bsalin..