Selamat bersalin ❤

Alhamdullilah.. 1.12.19 ? Meet me, fresh from heaven, Mohd Azhar ezran ? 2.92kg, 46cm. Lahir secara normal ?❤

Selamat bersalin ❤
84 Balas

Alhamdulillah tahniah. Just nak tanya. Skrg boleh ya letak nama “Mohd” tak perlu full “Muhammad” pun tak apa ya?

4y ago

Ameen.. Hmm mau letak full muhammad juga but pihak yg urus surat tu ckp just letak "mohd" ja. Sbb nama mcm panjang ckit. Mohd azhar ezran. Bole letak full muhammad kalo nama tu muhammad ali.

Hye baby.. semoga sentiasa sihat dan menjd anak soleh utk ibu ayah awak💪💪❤️.. jgn nakal²😉😁..

4y ago

😜same² kaseh🥰

Alhai comelnya dia.. Assmulaikum baby azhar 😘😍.. Tahniah mummy slmat berpantang

Aloloo comell pndai pndg cmera..bersalin tepat pda due ke sis?? Btw slmt berpntng👪

4y ago

Hee iyaa. X tepat sis. Doc jangka bersalin 14/12 tp awal pula kluar. Hee 1/12. Terima kasih sisku

Tahniah sis. Doakan sy nnti d permudahkn urusan bersalin gk yer sis🙂

4y ago

Aamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

tahniah sis..comel..mate sepet..haih..x sbr nk tggu hero kdue ni..

4y ago

Terima kasih. Hee 😊 waaaa.. Sabar2 sis, nt akan ketemu jua 😘

Assalamualaikum syg.... Slmt dtng ke dunia.. Comelnya awk... 😍

4y ago

Waalaikumussalam anty.. Terima kasih 🌺

Hai baby, tarikh awak sama dng auntie la. Auntie pun 1hb, 12..

Subhanallah handsomenya awk ni. Tahniah sis, selamat berpantang 💖

4y ago

Terima kasih anty cantik.😘

allahu, anak yg soleh, bismillah moga ibu berpantang dgn sempurna,

4y ago

Ameen.. Terima kasih 🌷