Salam mommy smua

Alhamdullah saye dah selamat melahirkn baby girl,ahad lepas 01march..Saya nak Tanya de petuah cepat sembuhkn Luka jahitan Tak..Saya heran darah Saya tinggi lepas bersalin ape mungkin dgn keadaan body Saya blm fit lagi nahan sakit smua stress Rasa na.tgn bekas cucuan misi tu lembam sakit Macam kena Karen..jahitan bawah dijahit hidup hidup..Saya Macam tress nahan sakit ni smua

1 Balas

Nurse saye suruh basuh dgn air suam dan campur dgn garam mase mandi. Mcm pengalaman saye makan oren sbb org ckp vit c boleh cepatkn luka sembuh.