bby girl

Alhamdulillah..selamat bersalin bby girl setelah 4boy..due 2/1/2020,bersalin 10/1/2020 bersalin normal,berat bby 3.09kg..scan tak pernah mengecewakan..syukur???

bby girl
55 Balas

Alhamdulillah..teringat mcm sis dpt bby girl 2 thn lepas selepas 4 org boys..masa tu Allah saja yg tau betapa gembiranya hati walaupun rezeki dpt bby girl agak lmbt..

4y ago

Umur tua dh..hihihi nk masuk 41thn..maybe yg ni last kot..sekarang dh 28weeks..