my precious baby 15 years

Alhamdulillah.....saya sudah selamat melahirkan baby boy 20hb..2.45kg...37w 3days..Mohd Izz Haider...15 tahun menunggu akhirnya saya menjadi seorang ibu...terima nasihat..tips dan info kawan2 sepanjang kehamilan saya...sangat membantu..saya doakan kawan2 semua dalam lindungan dan rahmat Allah..dipermudahkan segala urusan kehamilan...melahirkan dan membesarkan anak2 menjadi anak yang soleh dan solehah

36 Balas

Alhamdulillah.. selamat berpantang sis.. semoga cepat sihat seperti sediakala n bby, semoga sihat n urusan sepanjang tempoh penjagaan mudah 🤱🏻

Alhamdulillah...samalah kita 15 thn menunggu...skrg br 24 week...doakan utk saya jgk agar slamat bsalin nnt...

Alhamdulillah, tahniah sis..semoga dilimpahi kesihatan yg baik & anaknye menjadi anak yg soleh..aamin

Syukur alhamdulillah. Tahniah & slmt berpantang 🥰

Alhmdulilah . Tahniah sis . Selamat berpantang 😘

Alhamdulillah..slmt bpantang..take k ye ibu.. 💕

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang🌹

Alhamdulillh .. tahniah sis .. selamat berpantang

alhamdulillah... tahniahh.. selamat berpantang...

Alhamdulillah.. Tahniah😘😘 Jaga diri baik2