baby dh keluar

alhamdulillah..pada 38minggu 5hari ja baby girl dh selamat dilahir kan pada jam 1.38pg tdy ?

69 Balas

Alhamdullilah.. Thniah n slmat b'pantang..bgi momies y menunggu due (sy jga😁) .. Smga d permudahkn sgla urusan b'salin nnti.. ☺️

Alhamdulillah.tahniah puan.PM sy untuk dapatkan pelan simpanan pendidikan for ur precious baby

Alhamdulillah...selamat berpantang sis.. Saya lagi tgh tunggu.. Baby blom mahu kluar.. 40weeks 2day.....

tahniah sis sy Ari nie 37week tp Dr MLM td bby mengeras risau plk sy yg xleh tdo....

Tahniah sis..Sy msih mnggu baby keluar,tapi tanak keluar jugk..Selamat berpantang sis

Tahniah sis selamat berpantang.Tlg doakan saya d permudahkan semua esok saya czer.

Tahniahhhh! To the baby girl, selamat datang ke dunia ni 😍

congratsss . doakan saya pula ye .. skrng dah admit ward 😊

Tahniah buat sis dan suami 😊 dan selamat berpantang.

Alhamdulillah.. selamat berpantang.. doakan saya plk